Komt u gerust eens langs in onze showroom in Nijkerk. In deze showroom hebben wij een ruime diversiteit aan keukenopstellingen om inspiratie op te doen. Uiteraard blijft het daar niet bij en bespreken wij onder het genot van een goede kop koffie alle mogelijkheden graag met u. Aangezien wij persoonlijk contact belangrijk vinden, adviseren wij u om een afspraak te maken zodat wij er zeker van zijn dat wij u te woord kunnen staan.

Wilt u eerst gewoon eens vrijblijvend binnenlopen, ook dat is uiteraard geen probleem! U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 17:00. Buiten deze tijden staan wij u uiteraard ook graag te woord, maar dan maken wij graag een afspraak met u. Vult u hiervoor (of voor andere vragen) onderstaand contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een reactie.

Indien u een vraag heeft kunt u die hier invoeren. Indien u een afspraak wilt maken, kunt u hier een voorkeur opgeven voor datum en tijd. Uiteraard zullen wij eerst controleren of wij nog beschikbaar zijn op de gewenste datum en tijd. Wij nemen daarom altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen. Liever telefonisch contact? Geen probleem! Noteer uw telefoonnummer in het bericht, dan zullen wij u terugbellen.